Nerds Unite #13 – 21 december 2011 – Datascrapen voor Dummies

Bang dat je niets te doen hebt tijdens de feestdagen? Vrees niet, bij de 13e editie van Nerds Unite! hebben we een geniale tip voor je: Datascrapen voor Dummies!


Nederlanders zijn de uitvinders van de kaasschaafmethode. En niet geheel onverwacht blijkt deze methode niet alleen bruikbaar voor kaas en financiën, maar ook voor data!

Dirk Geurs is de held die niet één, maar twee sprekers vervangt vanavond.* Hij neemt ons mee in de wondere wereld van data scrapen. Of je nu een übern00b bent of zwarte band schaven hebt, het gaat een hele interessante avond worden.

Naast de presentaties van deze gepokte en gemazelde kaasschaafkoning zal er ook ruimte zijn om zelf te oefenen. Oftewel: speuren naar en analyseren van aardse data i.p.v. buitenaardse. Neem dus je laptop mee! Borrelen en kertswensen uitdelen wordt natuurlijk ook aangemoedigd.

Programma
19.00 uur Deur open
19.25 uur Opening door Sebastiaan ter Burg
19.30 uur Presentatie Dirk Geurs
20.30 uur Niet poetsen, wel lullen. Of wel poetsen en niet lullen. De keus is aan jou!
22.30 uur Einde Nerds Unite! #13

Locatie
SETUP: SETUP op de Oudegracht 183, Utrecht.

Facebookers, hier kan je aangeven of je ook komt!

* Alper Cugun van Monsterswell en Stefan de Konink van Kinkr software hebben helaas af moeten zeggen… waarvoor begrip natuurlijk.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>