ADRESWIJZIGING!

Nerds Unite! maakt de komende maanden een uitstapje naar een andere locatie. SETUP heeft 600 meter verderop tijdelijk een fantastische plek aan de Oudegracht 183 waar we ook met Nerds Unite! terecht kunnen.

Waarom verhuizen?
In de Dutch Game Garden zaten we zeker niet verkeerd. De inhoudelijke aansluiting en de faciliteiten maakten dat we ons zeker op ons plek voelen. Deze nieuwe locatie heeft echter een groot voordeel dat we zwaar vinden wegen: zichtbaarheid.

Met Nerds Unite! willen we open data op een zo laagdrempelig mogelijke manier onder de aandacht brengen. De kans om toevallige bezoekers binnen te halen of mensen die eerst even om de hoek willen kijken is op de oudegracht een stuk groter. Ook betekent het dat er niemand meer bij de deur hoeft te posten om die voor iedereen open te doen, die kan dus ook mooi naar de presentaties komen luisteren!

Tot op de oudegracht!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>