Nerds Unite! #5

Nerds Unite! #5 was een groot succes! Met de langste presentatie tot nu toe (van ruim een uur) over de API van de nieuwe zoekmachine op overheid.nl. Een primeur, want de nieuwe zoekmachine wordt pas volgende maand gelanceerd. Met 3 zendingen pizza’s en anderhalve krat bier die binnen de kortste keren op waren. Met een live demonstratie van photocommons door bedenker Hay Kranen. En ook werden er enkele losse eindjes van VPRO’s app in a day aan elkaar geknoopt. Geniaal!

Zie hieronder een visuele samenvatting van de avond. Houd je vinger bij de pauzeknop voor het geval je een beeld wat beter wil zien.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>