Nerds Unite #3

De derde editie Nerds Unite is op 15 december. SETUP houdt nog een keer de deur open voor ons bij de Dutch Game Garden in het centrum van Utrecht. Vanaf 19.00 uur is de deur open en om 19.30 uur zal de avond met een korte presentatie geopend worden. Laat je het ons even weten als je ook komt?

Tot 15 december!!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

Comments

  1. On December 14, 2010 Frank says:

    Helaas kan ik niet morgen (morgen indirect werken aan open data). Ik sla een ronde over, jammer. Volgende keer beter.

  2. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Brenno de Winter, Mijke Hurkx. Mijke Hurkx heeft gezegd: wil wel weten hoe deze bijeenkomst verloopt. ergens op t web terug te vinden?RT @brenno: Straks is er weer Nerds Unite: http://bit.ly/e61j2j […]

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>